Ontwerp van een digitaal graf

Het digitale graf voor uw overleden dierbare bouwen wij voor u. Daarbij gebruiken wij (voorlopig) een basisontwerp (binnenkort volgen meer basisontwerpen om uit te kiezen). Dat houdt in dat het keuze menu (de navigatie) altijd op dezelfde wijze en plek voorkomt. De indeling ligt daardoor vast. De voorpagina is voor het overlijdensbericht. Verder kunt u nog een Profielpagina (of pagina’s), een Fotoalbum (of albums) en een Memoirespagina (of pagina’s) voor levensverhalen of zelfgeschreven memoires of toespraken en dergelijke toevoegen.

Wat betreft de styling is keuze aan u. Dat geldt zowel voor de achtergrond: met of zonder foto, maar ook de achtergrondkleur, het lettertype of lettertypes, de lettergrootte, de regelafstand en de steunkleuren (de kleur van de lettertypes en accenten).

U kunt elk basisontwerp dus geheel naar smaak aan laten passen. Pas als het ontwerp van een digitaal graf geheel naar uw wens is, zetten wij het voor u klaar. Van u vragen wij om de teksten en de afbeeldingen aan te leveren, zodat wij het ontwerp kunnen inrichten. Indien u dat wilt, kunnen wij de gedenksite afschermen voor het publiek met een wachtwoord. Bezoekers zien dan alleen de voorpagina (het overlijdensbericht), maar hebben een wachtwoord nodig om de overige pagina’s te bezoeken. Een afgeschermd digitaal graf voorkomt tevens dat afbeeldingen en teksten uit de achterliggende pagina’s terug te vinden zijn met een zoekmachine als google of bing.

Een voorbeeld van het basisontwerp vindt u hier.

Vragen?